Sonarele utilizate de HED in ultima perioada la echiparea vaporaselor sale,sunt ultima generatie a celor de la Toslon.

HED nu face jucarii.

Vaporase profesionale cu tehnologie pentru mai multe generatii !!!

Toslon TF 500

Cu un ecran color de 4,3”,LCD,cu o definitie foarte buna, vizibil si in lumina soarelui, cu o raza de actiune de 300m., poate scana pana la 30m. adancime .

Identifica pestii si adancimile la care acestia se gasesc, pragurile cat si structura solului de pe fundul apei.

Afiseaza temperatura si adancimea apei,domeniul de adancime,calitatea semnalului radio care vine de la vaporas, cat si tensiunea de la bateria vaporasului implicit cea a ecranului la care va uitati.

Pret promotional 550 eur.

Pretul include dispozitivul + pretul de instalare.

Toslon TF 640

Toslon TF 640 combina trei dispozitive intr-unul compact,sub un afisaj LCD cu o definitie excelenta,de 4,3”impartit in doua.                        –   In partea inferioara,busola indica directia de deplasare a vaporasului,in timp ce GPS-ul afiseaza distanta pana la destinatie,(destinatie marcata cu un + rosu)fie ca este una memorata anterior (499 de memorii disponibile pentru a fi marcate ca destinatii) fie ca este acasa,viteza vaporasului, timpul parcurs,ora si numarul de sateliti,reprezetat grafic printr-o bara(culoarea rosie 0-3 sateliti,galbena 4-6 sateliti,albastra mai mult de 6 sateliti,culoare care reprezinta normalitatea si precizia maxima).

Pe afisaj mai apar pozitia curenta exprimata latitudine/longitudine,ruta vaporasului cat si informatii despre punctele memorate (nume,data,pictograma,etc.). Avertizare acustica la pierdere semnalului radio,cat si la atingerea punctului de destinatie.

            In partea superioara sonarul afiseaza adancimea apei,temperatura acesteia,pestii cu adancimea la care se gaseste fiecare in parte,structura solului de pe fundul baltii,tensiunea acumulatorilor din vaporas.

Cu avertizari acustice, pentru identificare peste si tensiune scazuta, atat la vaporas cat si la ecran,sonarul functioneaza pana la o distanta de 300m si poate scana pana la o adancime de 40m.

Pret promotional 995 eur.

Pretul include dispozitivul+ pretul de instalare.