Electronica digitala si inalta tehnologie este deviza sub care s-au dezvoltat si au intrat pe piata navomodelele specializate pentru pescuitul sportiv. Incepand cu anul 2001 si continund cu anul 2005 cand am lansat acest web site, HED proiecteaza, produce, promoveaza si comercializeaza vaporase cu performante greu de egalat si fiabilitate marita ceea ce face ca produsele sale sa se incadreze intr-un standard de calitate pe care o atribuim brendului HED.

Pornind de la faptul ca pestele mare este din ce in ce mai putin si ca baltile sunt din ce in ce mai “aranjate”, a aparut ideea nadirii si plantarii la distanta.

Dezvoltand aceasta idee grupul nostru de specialisti a pus la punct bazele unui proiect ambitios ce viza proiectarea, productia si promovarea unor vaporase specializate pentru pescuitul sportiv. Astfel dupa 6 ani de studii, cercetari si teste in cele mai vitrege conditii, in anul 2001 HED a intrat pe piata cu produsele sale avand o experienta de necontestat si practic fara concurenta.

Din start HED a hotarat ca directiva de baza calitatea, ceea ce a facut ca ulterior HED sa se constituie intr-un brend puternic si unanim recunoscut, vaporasele sale fiind cautate in cele mai idepartate locuri, avand in considerare fiabilitatea, performantele cat si echiparile de exceptie ale acestora.

VEZI CAPITOLUL CARACTERISTICI GENERALE DE BAZA

Vaporasele HED se adreseaza numai pescarilor avizati care pot face diferenta intre jucarii si scule profesionale.

Ca atare HED nu a facut si nu va face jucarii !!!